Rreth Nesh

Kush jemi ne

Degert Auto sha,i pati fillimet e saj modeste ne vitin 1995,e nje aktiviteti i cili u konsolidua dhe u permiresua me kalimin e kohes,duke u shfaqur tashme si nje nga partneret me serioze dhe me dashamires per nje numer te madh biznesesh ne shqiperi.

Qe ne fillim te rrugetimit te tij,themeluesi i Degert Auto sha,Z.Luan Turja ka ndjekur nje strategji diferencimi te produktit qe do tregtonte ,duke u orientuar nga kerkesat e tregut si dhe nevojat e klienteve.

Ne procesin e rritjes se tij stafi eshte shtuar ne menyre progresive dhe eshte specializuar me se miri ne sektorin ku operon.

Misioni

- Misioni yne eshte te japim maksimumin per te ofruar produktet dhe sherbimet me cilesore dhe me cmimet me konkuruese per cdo konsumatore.
- Te jemi te paret prezent ne treg,te degjojme,te vezhgojme dhe te mesojme per nevojat e konsumatorve,klienteve dhe te partnereve tane.
- Te japim kontributin tone per rritjen e mireqenies te te gjithe komunitetit dhe shoqerise ku ne operojme.
- Te investojme vazhdimisht ne edukimin profesional te stafit tone.Te krijojme vlere per klientet tane.
- Te mbajme,zhvillojme dhe promovojme pozicionin tone si lider ne tregun ku ne operojme.