Administratori: Denis Turja

“Gjeniu eshte 1% talent dhe 99% pune”: Ka thene Anjshtanji dikur.

Sigurisht qe, me teper se 1% talent ne fushen e tij te studimeve, Denis Turja eshte shembull i kesaj idiome. Fakti qe jo vetem i talentuar,por dhe pozicionet e tij drejtuese ne moshe te re e ben ate model tek shume te rinje ambicioze.

Denis Turja ka perfunduar studimet universitare ne degen: Ligjet e Biznesit,prane universitetit, Akademia e Biznesit.

Gjate gjithe ketyre viteve studim,angazhimi i tij ka qene i panderprere per te dhene maksimumin,qe kjo kompani te jete nje nder te suksesshmet ne tregun vendas dhe jo vetem.

Sot ai drejton Degert Auto sha,me nje shtrirje ne te gjithe vendin.

Ai admiron njerezit qe punojne me te dhe beson se ato jane forca qe e beri Degerti-n ate cfare eshte sot,nje lider ne sektorin ku operojme.

Ndaj arritja e krijimit te nje ndjenje kolektive,qe puna te ishte nje pasion me vete,ka ardhur si rezultat i punesimit te njerezve vertet te jashtezakonshem.

Kur e nisem kete rrugetim e dinim mire se ky rrugetim nuk do te ishte aspak i lehte.Mendoj se nuk ka gje me te mire sesa te kesh ne dore suksesin dhe deshtimin,dhe te marresh persiper pergjegjesite.

Marrja e pergjegjesive eshte ajo cka me ben me shume pershtypje midis liderve te vertete dhe atyre qe kontrollojne gjerat e medha dhe te vogla ne kete bote.

Ne kete profesion te gjithe duhet te rrezikojne per te zbuluar aftesine dhe suksesin e vertete.