Filozofia që ne ndjekim është puna me njerëz që nuk kanë eksperiencë por që duan të punojne, që duan të mësojnë, që mësojnë shpejt dhe lehtësisht me një rendiment më të lartë se të tjerët.

Ju mund te na dergoni nje aplikim pune kur te deshironi,ne adresen e emailit:

[email protected]