Të Reja

25/11/2019

Panari i Biznesit 2019

Panari i Biznesit 2019
25/04/2019

Inagurimi i dyqanit në Korçë 2019

Inagurimi i dyqanit në Korçë 2019
25/03/2019

Panairi i Punës 2019

Panairi i Punës 2019
12/12/2017

Inagurimi i dyqanit të ri në Shkodër

Inagurimi i dyqanit të ri në Shkodër
25/08/2016

Inagurimi i dyqanit në Fier viti 2016

Inagurimi i dyqanit në Fier viti 2016
12/12/2015

Pjesemarrje dhe Seminari i Brembo, Itali 2015

Pjesemarrje dhe Seminai i Brembo, Itali 2015
12/12/2014

Pjesemarrje dhe Seminari i Mahle, Gjermani 2014

Pjesemarrje dhe Seminari i Mahle, Gjermani 2014
22/07/2010

Panairi i biznesit 2010

Panairi i biznesit 2010
12/12/2009

Panairi i biznesit 2009

Panairi i biznesit 2009