Distribucioni & Shperndarja

Ne mundohemi te jemi sa me prane nevojave dhe sherbimeve te klienteve apo konsumatoreve tane.

Kete gje e arrijme nepermjet stafit tone energjik e te pa palodhur qe realizojne mijera kilometra cdo dite ne gadishmeri te dorezimit te produkteve.

Per kete gje kompania ka vene ne dispozicion mjetet e duhura per te realizuar nje sherbim sa me te shpejte dhe korrekt.

Të Reja

25/11/2019

Panari i Biznesit 2019

Panari i Biznesit 2019
25/04/2019

Inagurimi i dyqanit në Korçë 2019

Inagurimi i dyqanit në Korçë 2019
25/03/2019

Panairi i Punës 2019

Panairi i Punës 2019

Katalogë UNI